Residentie Lectus V

Residentie Lectus V

Franslaan 30, Nieuwpoort

Residentie Lectus V

Nieuwbouwresidentie op een zeer centrale ligging in hartje Nieuwpoort-Bad. Project omvat 9 appartementen van 90 tot 190m². Alle appartementen zijn voorzien van grote leef-terrassen en zeer grote raampartijen zodat u maximaal van het licht kunt genieten. De appartementen zijn optimaal ingedeeld met een zeer kwalitatieve afwerking. Parkeerplaatsen in het gebouw beschikbaar. Klasse residentie op een toplocatie! Wees er snel bij. Nog slechts 3 appartementen te koop. Contacteer ons voor meer info op 058/62.50.50
  1. exclusieve architectuur
  2. luxueuze afwerking
  3. zongerichte terrassen

Makelaar: Annelies Pylyser

Tel 058/62 50 50

E-mail info@portus.be

Annelies ronde met succes haar studies licentiaat handelswetenschappen, opties bedrijfsmanagement en fiscaliteit, af aan de EHSAL (Economische Hogeschool Sint-Aloysius) te Brussel. Ze behaalde er bovendien een aggregaatsdiploma. Na haar studies heeft ze elf jaar juridische en praktische ervaring opgedaan in een notariskantoor aan de kust. In 2015 werd Annelies erkend vastgoedmakelaar en maakte ze de overstap naar het vastgoed. Een zelfstandig kantoor runnen was immers een ultieme droom. Haar notariële ervaring komen hier zeer goed van pas en zijn een absolute meerwaarde in de hedendaagse vastgoedwereld. Ondertussen is Annelies ook een gewaardeerd vastgoeddocent aan Syntra-West.
Annelies is gedreven, enthousiast en behulpzaam. Eerlijkheid en correctheid zijn woorden die zij hoog in het vaandel draagt. In haar vrije tijd is ze een zorgzame mama van twee kindjes, Aline en Julien. Daarnaast zie je haar vaak terug op de fiets, al lopend of al zwemmend.

Magnifiek nieuwbouwcomplex met exclusieve architectuur in de Franslaan te Nieuwpoort Bad. Kom gerust de plannen bekijken in ons kantoor Portus te Nieuwpoort of vraag een gratis brochure aan!

1ste verdieping

Type Nummer Slaapkamers Bewoonbare Opp. Opp. grond Prijs
Appartement 0101 3 119 m2 130 m2 Verkocht
Appartement 0102 2 113 m2 128 m2 Verkocht

4de verdieping

Type Nummer Slaapkamers Bewoonbare Opp. Opp. grond Prijs
Appartementsgebouw 04.01 3 119 m2 134 m2 Verkocht